1. Valitse lääkärin erikoisala.
2. Aloita keskustelu tai videopuhelu

Valitettavasti sinulla on vanhentunut tai primitiivinen selain

Ehkäisynevonta

Hoitotarpeen arvio

Ihomuutokset

Kokeiden tulokset

Lasten terveys

Muut kysymykset

Uusi keskustelu lääkärin kanssa

Varaa videopuhelu lääkärin kanssa
Tai lähetä julkisen viestin muille potilaille


Nimi on suojattu


9 päivää sitten
Oon 17 vuotias tyttö ja mulla alkoi eilen illalla yhtäkkiä vaan sattumaan kaulaan siihen kohtaan missä aataminomena sijaitsee. Huomasin tän asian kun haukottelin ja sitten myös puhuminen tuntui ikävältä. Nieleminen kuitenkin ei ole vaikeeta eikä tunnu. Nyt viime yön aikana heräsin monta kertaa kipuun aina kun vaihdoin asentoa. Nyt kipu tuntuu myös kaulan alapuolella, edelleen päätä liikuttaessa ja puhuessa mutta muuten kipua ei ole paikallaan ollessa

Nimi on suojattu


11 kuukausia sitten
Voiko saada lähetteen psykiatrian päivystykseen

Nimi on suojattu


2 kuukausia sitten
Hei! Olisin kysynyt semmoista, että kun minun isällä sekä äidillä on molemmilla ollut virtsakiviä niin kuinka todennäköistä on että minulle tulee niitä ?

Olen 35 v nainen
Kävin joulukuussa ultrassa tarkistuttamassa munuaiseni ja sillon ei ainakaan ollut mitään viitettä kiviin. Ei ollut edes hiekkaa. Kuinka kauan kivillä kestää muodostua voiko minulla olla niitä nyt jo vaikka joulukuussa ultrattu

Nimi on suojattu


9 kuukausia sitten
Hei!
Kuukautiseni ovat 10päivää myöhässä. Herkkä ovulaatio testi näyttänyt vahvaa plussaa viimeiset 5pv. Kuitenkin raskaustesti jossa herkkyys 25 näyttää nega. Voinko kuitenkin olla raskaana?
Vai mistä syystä ovulaatiotesti näyttää plussaa?

Nimi on suojattu


11 kuukausia sitten
Hei. Minulla ollut kiristävä "patti" silmien yläpuolelle ja tuossa nenän kohdalla myös jo jonkin aikaa. Se särkee ja painaa jonkin verran. Sekä olen tuntenut verisuonissa liikkumista

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Mikä patti tämä mahtaa olla? Kaksi vierekkäin. Ei ole kipeä, ei kutise eikä muutenkaan vaivaa millään tavalla.
Attachment:

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Tömän perusteella epäilen joko pilonidaalikystää tai fistelia.
Tämä kuuluu kyllä lääkärin hoidettavaksi ja tarvittaessa kirurgille.

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Kiitos vastauksesta. Täytyy mennä näyttämään. Ihmetyttää, kun pari viikkoa sitten kävin haavahoitajalla ja hän sanoi ettei siellä mitään ole, vaikka 2pvä sitä ennen tuli paperi täyteen verta. Liekkö sitten ollut tyhjentynyt, eikä nähnyt siksi? Hävettää mennä vaan, jos taas sanotaan ettei siellä mitään ole. Haavahoitaja juuri sanoi ettei täällä kyllä mitään ole, eikä tarvetta lääkäriä kutsua tarkastamaan. Täytyypi huomenna varata aika ja vaatia että katsoo tarkemmin ja kuvaa vielä näyttää.

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Hei! Näyttää herpekselta. Onko kutinaa/kipua?

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Pientä kutinaa ehkä mutta ei mitään kummempaa jossei ajattele asiaa. Voiko olla vyöruusu? Jos on pakarassa herpes, täytyykö jatkossa käyttää silti kondomia aina? Onko oireettomassa vaiheessa kuinka suuri riski tartuttaa?

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Vai?

Nimi on suojattu


1 vuosi sitten
Minulla on ollut jo jonkin aikaa vasemmalla puolella päässä paineen tunnetta ja että joku asia painaisi pään sisällä. Yhteyteen liittyy myös vasemman puolen kasvojen puutumista ja niskajäykkyyttä. Mutta ei ole huonoa oloa ei oksentelua eikä muita oireita.

Nimi on suojattu


2 vuotta sitten
P -hCG ALLE 0.3 - -
Tulos tarkottaa

Nimi on suojattu


2 vuotta sitten
cHG alle 0.3 tarkoittaa, että ei ole raskauatta

Nimi on suojattu


5 vuotta sitten

Hei! Mitä tekisin tässä tilanteessa kun minulta on henk.koht lääkkeet loppumassa 2päivän sisään. Kyse on ahdistukseen ja paniikkihäiriöön määrättyä Rivatrill lääkettä. Olen syönyt nyt tätä kyseistä lääkettä 6kk, se auttaa oireisiin jos tilanne sen vaatii. Tätä ennen olen kokeillut muita samantapaisia.

Nimi on suojattu


5 vuotta sitten
Hei! Olisiko hyvä idea keskustella asiasta tri A. Doban kanssa (erikoisala: terveyskeskus päivystys), jolla on erittäin iso yleislääkärin työn kokemus? #lääkitys

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Uusitteko pari kipulääkereseptiä

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
*Hyvät uutiset, nyt etäterveys toimii myös Internet Explorerissa.

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Olisiko teillä sähköpostia joka toimisi koska etaterveys@etaterveys.fi sähköposti ei toimi!

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Haluaisin tietoa siitä voiko 91 v mies vielä saada apua sexiin. Haluja vielä on mutta alkua pidemmälle ei onistu.Olen aika hyvänkuntoinen, verenpaine on hoidossa.

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Olen kärsinyt jo kauan näistä erikoisista näppylöistä. Näpyt ilmestyvät olkapäihin ja käsivarteen punaisina näppylöinä jotka kutittavat joita tulee raavittua sitten hullun lailla ja kun näpyt menee pois niistä jää sellainen ns tummempi läiskä samankokoinen kuin se itse näppy ollut.. kamalaa kun ei kehtaa pitää paitoja joissa olkapäät näkyvät tai käsivarret yleensäkkään. Pakaroissa ja selässä sama homma.. minulla on atooppinen iho.. aiheuttaako se tälläistä? Ja miten mä saan ne pois :( Ja näppylät on erikseen ja ei niitä ole koskaan kerralla kun max 5 mutta rumat arvet ja tummat läiskät jättäneet. Tuntuu myös että yleensä tähän aikaan vuodesta tämä tulee vahvasti esille..

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Voisitteko ystävällisesti lähettää valokuvia ihottumasta suojattuna viestinä, niin katsotaan tarkemmiin, mistä on kyse.

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Etäterveys.fi sivuston versio on päivitetty tänään, 25.03.2019

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Hei

Kyselisisin neuvoja mitä pitäisi tehdä kun on todettu struuma kyhmyjä koko kilpirauhasen alueella ja olen käynyt ultrassa jossa otettiin koe pala yhdestä kyhmystä ja tuloksena hyvä laatuinen. Paineen tunnetta kurkussa koko ajan ja nyt on alkanut tekemään kun nielaisee niin ensin tulee kurkkuun kylmän polttava tunne ja sitten alkaa käymään kipeää ja sitten leviää koko kilpirauhasen/kaulan alueelle tuo kylmän polttava tunne ja sitten alkaa käymään kipeää pitää takoa rintaa et helpottaa.

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Tätä jatkunut jo 5 viikkoa. Ja olen huolissani mitä oikein on tapahtumassa?

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Arvot ovat olleet raja arvoissa koko ajan

Nimi on suojattu


3 vuotta sitten
Nyt on alkanut tekemään samaa ilman nielaisua ja säteilee oikeaan korvaa kohden. En tiedä mitä tehdä ongelmalle ja milloin pääsee käymään kunnon lääkärissä

Vastaus muutaman tunnin kuluessa

Lääkärit vastaa järjestelmässä yleensä muutaman tunnin kuluessa. Taistelemme jokainen ylimääräinen minuutti, jotta palvelu saataisiin entistä nopeammaksi.

Säästää rahaa

Säästä rahaa, koska maksat vain asiantuntijan kuulemisesta, ei vuokralle tai muulle klinikan henkilökunnan palkoille.

Helppo ja turvallinen

Palvelu on yksinkertainen ja intuitiivisesti ymmärrettävä. Turvallisen, nopean ja kohtuuhintaisen kuulemisen tilaaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin.

Miten Etäterveys palvelu toimii?


Säästä aikaa ja rahaa - askdoctor.direct on järkevämpi kuin vanhanaikainen lääketieteellinen järjestelmä.

Rakennamme sillan sinun ja lääkärin välillä. Meillä on lääkäreitä, jotka ovat alan asiantuntijoita eri maista. Yrityksellämme on oikeus tarjota lääketieteellisiä palveluja Suomessa ja Virossa. Palvelumme lääkärit on rekisteröity. Valviira ja / tai Viron terveysvirasto.

Valitset lääkärin.


Lähetät kysymykset ja tarvittaessa tiedoston (kuten kuvat) lääkärille turvallisesti askdoctor.direct-järjestelmän kautta.

Lääkäri saa sähköpostitse ilmoituksen, että vastauksesi ovat saapuneet järjestelmän. Lääkäri kirjautuu sisään ja vastaa kysymyksiisi.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, jos lääkärin vastaus on saapunut järjestelmän. Kirjaudut järjestelmään, tarkistat vastauksen ja kysyt tarvittaessa lisäkysymyksiä.