Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Moi! Kävin rintaleikkauksessa noin 4 viikkoa sitten. Neljän viikon aikana olen huomannut, että kun istun paikallani tai makaan sängyllä vasen jalkani puutuu polvesta ylöspäin. Puutuminen kuitenkin häipyy kun lähden taas liikkumaan. Puutuneella alueella ei kuitenkaan ole turvotusta tai iho ei punerru. Tiedän, että leikkauksen jälkeen on suurempi riski veritulppaan, joten olisin kysynyt: Onko nämä merkkejä veritulpasta ja pitäisikö tästä olla huolissaan?
Hei! Minulle on tehty sterilisaatio filshie clips tekniikalla viisi vuotta sitten.Nyt kuitenkin haluaisimme kovasti aviomieheni


kanssa yhteistä lasta.Ikää minulla on 45-vuotta ja kuukautiset tulevät säännöllisesti.onko sterilisaation purkuleikkaus minulle mahdollista?jos on niin voiko leikkauksen laskun maksaa osissa kuukausittain?
Hei!
Söin vuosia syömishäiriön aikana nuorena toilax-lääkettä, välillä pieniä taukoa pitäen.
Onko mahdollista että se on vahingoittanut pysyvästi esim vatsalaukun tai ohutsuolen aluetta?
Minulla on vatsa oireillut tämän jälkeen jatkuvasti ja paksusuoli tähystetty, ollen kunnossa.
Mutta nyt vaivaa erityisesti ylivatsa sekä ruoka sulaa huonosti, epäilys crohnista. Paljon limaista ulostetta.

Mietin vain itse voiko olla mahdollista että toilaxilla olisin itse tuhonnut suoliston?

Onko tämä hälyttävää kun ulosteeni on tämän näköinen?
Olen 21-vuotias nuori nainen. Minulle määrättiin n. kuukausi sitten opamox 15mg ahdistuneisuuden ja jännittyneisyyden hoitoon. Pitäisi ottaa puolikas tabletti tarvittaessa. Kertaakaan ei ole sitä tarvinnut käyttää.
Voinko käyttää tätä samaa tablettia tilapäisesti unettomuuteen joka minulla on alkanut ilmetä tässä parin päivän aikana? Jokatoinen yö olen nukkut todella huonosti, viime yönä en saanut ollenkaan unta. Ja otanko tablettia siis sen puolikkaan vai kokonaisen että saisin unta?
Hei! Kiitos viestistä! Olepa ystävällinen ja lähettäkää aina suojatut viestit lääkäreille, niin ne vastailee sinun kysymykseen pian. Asiakaspalvelu
Hei,
Minulle määrättiin kokeiltavaksi Simvatin orion 20mg kolesterolilääkettä.
Tällä hetkellä ainoa lääkkeeni on Thyroxin ja juuri otettu arvo 1,7.
Kolesteroliarvo on 7,1 ja huonompi 5.Sukurasitteita ei ole, en polta.
Diabetes arvo 5,8.
Lääkäri laittoi lausuntoon, ettei merkittävää vaikutusta lääkkeellä olisi.
Olen nyt epävarma aloituksen suhteen.
Hei! Kiitos viestistä! Olepa ystävällinen ja lähettäkää aina suojatut viestit lääkäreille, niin ne vastailee sinun kysymykseen pian. Asiakaspalvelu
Hei olen 51-vuotias nainen. Jolla on useita kasvaimia vatsassa. Minulla eivät vaihdevuodet vielä ole alkaneet. Minulla on todettu kaksi suurehkoa myomaa , toinen nyrkin kokoinen. Kuukautiset ovat runsaat ja tulevat kahden viikon välein.Leikkaushoito tulossa mahd. kysymykseen.
Minua huolestuttaa se että nyt ylävatsasta navan ympäriltä on löytynyt tyrä ja pieniä tyrän alkuja. Nekin pitää leikata. Voidaanko poistaa yhtä aikaa?


Tärkein kysymys on voidaanko ne postaa yhdellä kertaa?
Hei! Kiitos viestistä! Olepa ystävällinen ja lähettäkää aina suojatut viestit lääkäreille, niin ne vastailee sinun kysymykseen pian. Asiakaspalvelu
Hei! Voisitteko lähettää sen kysymyksen medimatkojen toimistoon: info@medimatkat.fi. Leikkaushoito järjestyy sieltä kautta. Etäterveys
Hei! Olen 19-vuotias nainen, ja muutamat oireet huolettavat minua. Minulla on esiintynyt runsasta ja paakkuista valkovuotoa jo useamman viikon. Lisäksi alavatsaa särkee, ja nyt parin päivän ajan alapäätäni on kirvellyt ja varsinkin virtsatessa sattuu. Äsken huomasin minulta tulleen hieman oranssihtavaa vuotoa. Mistä voisi olla kyse?
Hei!

Olen 27-vuotias kolmen lapsen äiti, nuorimmainen on vasta 4kkta.
Olen kärsinyt inhottavasta vaivasta kolme viikkoa; kotona ollessani minua huimaa, olo on kuin humalassa olisi. Voisin ehkä kuvailla sitä myös kovin epätodelliseksi oloksi, ajatus ei juokse ja tuntuu että aivot ovat ihan jumissa. Ajattelin että vaiva voisi johtua mahdollisesti korkeasta verenpaineesta, mutta mitatessa ensimmäinen tulos oli 130/75 p.80 ja toinen 117/69 p.75.missä vika?Voisiko johtua niskoista?
Hei! Kiitos viestistä! Olepa ystävällinen ja lähettäkää aina suojatut viestit lääkäreille, niin ne vastailee sinun kysymykseen pian. Asiakaspalvelu

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.