Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu
Ei resepttipalvelua.

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Hei
Kyselisisin neuvoja mitä pitäisi tehdä kun on todettu struuma kyhmyjä koko kilpirauhasen alueella ja olen käynyt ultrassa jossa otettiin koe pala yhdestä kyhmystä ja tuloksena hyvä laatuinen. Paineen tunnetta kurkussa koko ajan ja nyt on alkanut tekemään kun nielaisee niin ensin tulee kurkkuun kylmän polttava tunne ja sitten alkaa käymään kipeää ja sitten leviää koko kilpirauhasen/kaulan alueelle tuo kylmän polttava tunne ja sitten alkaa käymään kipeää pitää takoa rintaa et helpottaa.
Tätä jatkunut jo 5 viikkoa. Ja olen huolissani mitä oikein on tapahtumassa?
Arvot ovat olleet raja arvoissa koko ajan
Nyt on alkanut tekemään samaa ilman nielaisua ja säteilee oikeaan korvaa kohden. En tiedä mitä tehdä ongelmalle ja milloin pääsee käymään kunnon lääkärissä


Voiko verkkokalvon irtauman korjauksessa syntynyttä makulan näkövirhettä korjata leikkauksella? Silmään tehtiin samalla kaihileikkaus. Silmien yritys tarkentaa näkymää virheestä huolimatta aiheutta silmämunan taustaan kipua. Erityisesti pienten kohteiden, kirjainten, kasvot kauempana ja TV kuvan osat ovat hankalia. Auttaako sopeutumista, jos toisen silmän lievä harmaakaihi poistetaan? Kun leikatun silmän keskiosa varjostetaan, näkymä on normaali ja samoin, jos leikatussa silmässä k
Minulla on ollut syntymästä asti syntymämerkki mutta nyt syntymämerkki on muuttunut karheaksi? Pitääkö minun varata lääkärille aika?
Hei! Mikä tämä ihokyhmy voisi olla? Bemetson hetkellisesti pienentää , mutta ei parane. Ollut jo lähes vuoden. Olen perusterve 30v nainen.
Hei,
lapsellani (2 v.) on tällaisia jälkiä kädessä. Ei ole mitään väriä, tms., vaikka siltä näyttää. Voisiko olla allerginen reaktio laastarista (hän oli verikokeissa pari päivää sitten). Mitä tehdä?
Hei. Oikea olkapääni on kipeytynyt niin, että olkavarren liikuttaminen ja ylös tai sivulle nostaminen sattuu. Kipu tuntuu eniten oheisen mallikuvan osoittamassa kohdassa. Oireet ovat kestäneet pari päivää. Kipulääkkeestä/kylmähoidosta on hetkellinen apu. Mikä voisi olla? Ennen oireiden alkamista olin nukkunut useampana yönä oikealla kyljellä ja käsi/olkapää mahdollisesti huonossa asennossa. Kipu on häiritsevää ja hankaloittaa arkisia toimia, kuten puseron/takin pukemista, hiusten pesemistä jne.
Hei noin kolme viikkoa sitten loukkasin vasemman polven muljahti jotenkin aluksi pystyin liikkumaan melko normaalisti, mutta nyt on vaikeutunut turvotusta ei juuri ole mutta suoraksi ei saa eikä koukkuun kun pistävää kipua tulee levossa ei kuitenkaan särje, mistähän mahtaisi johtua moinen??
Hei! Herää epäily nivelkierukan vammasta. Tämä vaattii useasti tähystyksen. Kerrotteko tarkemmiin tapaturmamekanismista? Konstantin Fleidervis
Hei jonkinverran meni yliojennukseen huonosti astuessa liukkaalla kadulla
Sormeen ilmestyi tuollainen "reikä". Ei tapaturmaa eikä muutakaan. En ole keksinyt selitystä. Mikä lie? Hyvin ohuesti kiinni, ja iho ei korjaannu eikä sulkeudu kunnolla tuon enempää. Avautuu helposti jos osuu johonkin. Vuotaa verta eri lailla kuin haava. Kokeilin verruxinia 3vko. Tilanne ei ole muuttunut. Hiukan arka tuosta kohtaa ja koholla. Reikä on kooltaan n. 2x3mm.

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.