Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu
Huom! Etäterveys ei ole vastuussa asiakkaiden toimeesta julkaistuista tiedoista!

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Mikä ihottuma kyseessä mikään apteekin voide ei auta kutiaa iltaisin pirusti..
Moi! Kävin lääkärissä n 3-4 viikkoa sitten rytmihäiriöiden takia. Olen 25 vuotias nainen. Sain jotain lääkkeitä siihen, mitkä ei auta mitään. Ne olivat hetken kuitenkin pois,mutta nyt taas toista viikkoa joka päiväistä. Tuntemukset alkavat usein jo päivällä,mutta iltaa kohden pahenee. Saattaa kestää monta tuntia, lisäksi hengitys menee raskaammaksi. Tuntuu ettei saisi tarpeeksi happea.
Tarvitseeko käydä uudestaan lääkärissä? Paniikki meinaa iskeä iltaisin kun ei mene millään ohi.
Hei, huomasin eilen illalla alapäähäni nivusen ja ison häpyhuulen väliin tulleen jonkinlaisen pienen herneenkokoisen veripatin. Puristin sitä ja sieltä tuli ulos paljon verta ja haaleaa nestettä. Puhdistin sen ja laitoin jonkinlaista bakteeri- ja sieni-infektiorasvaa. Osaisitko yhtään auttaa, mistä on kyse ja onko syytä mennä lääkäriin?
Hei, minulla on ollut Oik. Käden sormet kuten pikkurilli sekä nimetön n. 4kk puutunut ja tavarat tippuvat käsistä sekä kävely on todella vaikeeta epäilevät hermopinteitä ja on tehty kiirellinen lähete sisätauti osastolle mutta aika on vasta lokakuun lopulla ja en kestä näitä puutumisia. Minulle määrättiin Lyrica 75mg pvä 2+2+2 ja olen lähdössä Canada thunderbeihin 4vko ja oma lääkäri tulee lomalta kun olen matkoilla ja minusta otettiin kaularangan kuvat ym ja minulla ei ole lääkitystä lomalle
Hei miten saisin oikeen bentsodiatsepiini lääkitykseb minun todella hulluun ahdistukseen unettomuuteen masennukseen yms...
Olen 60 vuotias nainen. Minulla on 2 tyypin diabetes. Sokeriarvot ovat melko normaalit. Nyt minulla on viikon ajan ollut kovaa yhtäjaksoista alavatsakipua oikealla puolella joka on myös selän puolella. Enää ei auta edes 800 g ibumax. Mistähän voisi olla kyse? Tarvitseeko mennä lääkäriin?
Hei minulla on kipua oikean kylkikaaren alla.kuin sappi vaivat,(sappirakkoni on poistettu)keuhkojen alaosassa todettu 6mm tiivistyvä joka hyvälaat.eikä etäpesäkkeitä. Kipua koko ajan. Kontrolli tietokonetomografiast vuoden kuluttua. Mikä avuksi kipuun t pelokas
Hei!

Minulle on satunnaisesti käynyt niin, että näen unta että minulla on kova pissahätä ja pääsen vessaan ja sitten herään siihen kun pissaa lirahtaa alle. En ole ikinä tyhjentänyt rakkoa kokonaan, vaan kosteuden tunne herättää. Näin on köynyt elämäni aikana ehkä viitisen kertaa, olen nyt 33-vuotias. Tapahtumien välillä on vuosien taukoja.
Hei,minulla on usein päänsärkyä,nivelkipuja,voimakasta hikoilua varsinkin öisin,niskakipuja,kylkikipuja,,väsymystä,lihaskipuja ja tätä on kestänyt yli vuoden. Olen 43-vuotias mies. Stressiä on. Mikä minua vaivaa? Kilpirauhanen? Diabetes vai jokin muu..

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.