Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu
Kirurgiset palvelut: medimatkat.fi

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Heippa.

Jos päälaen keskellä on paineen tunne. (Ollut välill ennenkin) Mutta tähän liittynyt nyt taas keinuttavaa huimausta ja uneliaisuutta silloin kun pahana päällä. Nyt ollut 2 viikkoa taas ja eilen illalla heitätti kunnolla yhtäkkiä vaikka istuin vain tuolilla. Alkaa voimat hiipua. Täti ja pappa valittanut samaa. Heillä todettu aneurysma muttei tuon yhteyttä siihen ainakaa vielä. Outoa. Voiko olla siitä ja voiko olla joku perinnöllinen rakennevika vai mikä? Nyt itellä aika paha ja uupunut.
Olen laihtunut n 5 kg 2-4kk aikana normaalilla syönnillä ja liikunnalla. Paino 52.5 kg. Laihtumisaikana en huomannut muita oireita, vaatteet kävivät löysäksi, siksi punnitsin. Nyt 2 viikon aikana hikoilua ja viime päivinä huonovointisuutta. Ilta paino on n kilon suurempi kuin aamupaino (virtsaamisen jälkeen). Paino taas laskenut, vaikka yrittänyt syödä paljon.2 vkoa sitten otettu crp, lasko, sokerit, pvk, munuais ja maksakoe, kilpir.koe. Kaikki ok.käytän rautaa. Onko riittävät tutkimukset?
Siis käytän rautaa runsaisiin kuukautisiin 6 pvä/kk. Tämä siis selvennykseksi.
Voiko olla ihosyöpää jos on luomen tapainen hyvin pieni kohta kainalossa, missä on koholla oleva "patti"? Vähän niinkuin se punkin perä.
Teillä ei mainita, että reseptejä ei kirjoiteta! Otan yhteyden Kuluttajaneuvontaan!
Ette voi periä maksua! Lääkäri vastannut kieltävästi. Yhteys sähköpostiini,!
Mitä tapahtui? ,Teidän ohjeet vaikeaselkoiset! Olen maksanut jo!
Missä lääkärin vastaus? Olen kuvaillut särkyni
Nyt nopea vastaus! Olen maksanut! Yhteys lääkäriin pian!
vastattu 30 min sitten
Kymmenen vuotiaalla lapsellani on alkanut tulla öisin unikauhukohtauksia, joiden aikana kouristelee voimakkaasti muutaman minuutin ajan. Aamuisin ei muista mitään. Onko lääkärikäynnistä hyötyä?
Moi, olen tippunut hover-boardilta vasemmalle kädelleni. Mistä tiedän onko minun mentävä lääkärille?
Hei. Minulla on jatkunut kuukautiset kuukauden putkeen ja aika usein tulee hyytymiä. Minulla on ollut jo useamman kuukauden useamman viikon kuukautisia. Asiaa hankaloittaa myös se, että yritämme toista lasta, joka ei ole oikein onnistunut jatkuvien kuukautis vuotojen takia. Olen perusterve 26v yhden lapsen synnyttänyt nainen. Toki en tiedä onko jatkuva vuoto aiheuttanut raudanpuutos tilaa tai vastaavaa
Minulla on kovat reuma kivut ollut jo kauan,lähinnä käsissä/sormissa ja jaloissa/varpaat/jalkapohjat kipeytyvät ja jäykistyvät ja aamulla todella jäykät ja kipeät. P-ferrit oli 137 (5-100), P-crp 4 (<3) B-leuk 9.2 (3.4-8.2), s-ccpAb 7.
Itse epäilen nivelreumaa.

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.