Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu
Kirurgiset palvelut: medimatkat.fi

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Hei miten saisin oikeen bentsodiatsepiini lääkitykseb minun todella hulluun ahdistukseen unettomuuteen masennukseen yms...
Olen 60 vuotias nainen. Minulla on 2 tyypin diabetes. Sokeriarvot ovat melko normaalit. Nyt minulla on viikon ajan ollut kovaa yhtäjaksoista alavatsakipua oikealla puolella joka on myös selän puolella. Enää ei auta edes 800 g ibumax. Mistähän voisi olla kyse? Tarvitseeko mennä lääkäriin?
Hei! Mullä oli kysymys että mikä see on kui tule pillusta vaaleapinnki vuoto.
Voinko mä olla raskaana?
Voitteko vastaa mulle sähköpostiin maritapaimets86@gmail.com
Kiitos t: Marita paimets
Hei minulla on kipua oikean kylkikaaren alla.kuin sappi vaivat,(sappirakkoni on poistettu)keuhkojen alaosassa todettu 6mm tiivistyvä joka hyvälaat.eikä etäpesäkkeitä. Kipua koko ajan. Kontrolli tietokonetomografiast vuoden kuluttua. Mikä avuksi kipuun t pelokas
Hei!

Minulle on satunnaisesti käynyt niin, että näen unta että minulla on kova pissahätä ja pääsen vessaan ja sitten herään siihen kun pissaa lirahtaa alle. En ole ikinä tyhjentänyt rakkoa kokonaan, vaan kosteuden tunne herättää. Näin on köynyt elämäni aikana ehkä viitisen kertaa, olen nyt 33-vuotias. Tapahtumien välillä on vuosien taukoja.
Hei,minulla on usein päänsärkyä,nivelkipuja,voimakasta hikoilua varsinkin öisin,niskakipuja,kylkikipuja,,väsymystä,lihaskipuja ja tätä on kestänyt yli vuoden. Olen 43-vuotias mies. Stressiä on. Mikä minua vaivaa? Kilpirauhanen? Diabetes vai jokin muu..
Hei, minulla ollut tälläinen ajoittain kovastikin kutiava näppylä kivespussin reunalla monta kuukautta. Niitä ei ole muualla. Mikähän voisi auttaa?
Hei,
Olin aikaisemmin päivällä uimassa (2-3h sitten) ja sukelsin 5 metrin syvyyteen. Viimeisellä kerralla kun nousin ylös, korvakäytäväni tuntui oudolta. En ole varma onnistuiko noustessani paineentasaus viimeisen parin metrin kohdalla kunnolla. Kun pinnalle päästyäni yritin tasata painetta uudelleen, kuului tästä vioittuneesta korvakäytävästä omituinen ääni. Painetta tasatessa tuntuu kuin tärykalvo pullistuisi, ja sen jälkeen vetäytyisi takaisin. Nyt korvassani on myös ilmennyt kipua.
Hei, eihän tällä palstalla mitään vastauksia tule. Turha toivo. Ei kannata vaivojansa vaikertaa. Mitä tarkoittaa että vastaus tulee parissa tunnissa??

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.