Valitse erikoisala tai lääkäri:

Etaterveys.fi on online lääkäreiden konsultaatiopalvelu
Ei resepttipalvelua.

Maksuton viesti julkiseen palstaan
Minulla on ollut syntymästä asti syntymämerkki mutta nyt syntymämerkki on muuttunut karheaksi? Pitääkö minun varata lääkärille aika?
Irronnut verkkokalvo kiinnitettiin 3 vuotta sitten ja kaihi leikattiin samalla. Tarkan näön alulle jäi kuvaan pientä vääristymää. Toisessa silmässä todettiin nyt alkavaa kaihia ja verkkokalvon hitsattiin varmuuden vuoksi. Sain uudet silmälasit. Näkö on hyvä erikseen kummassakin silmässä, mutta se on eri suuntiin litistynyt niin, että pienten kuvien ja tekstin näkeminen rasitta. Silmäkuopassa on kipua. Voiko auttaa silmälaseilla vai auttaisiko kaihileikkaus toisessakin silmässä näön sopeutumista?
Hei! Mikä tämä ihokyhmy voisi olla? Bemetson hetkellisesti pienentää , mutta ei parane. Ollut jo lähes vuoden. Olen perusterve 30v nainen.
Hei,
lapsellani (2 v.) on tällaisia jälkiä kädessä. Ei ole mitään väriä, tms., vaikka siltä näyttää. Voisiko olla allerginen reaktio laastarista (hän oli verikokeissa pari päivää sitten). Mitä tehdä?
Hei. Oikea olkapääni on kipeytynyt niin, että olkavarren liikuttaminen ja ylös tai sivulle nostaminen sattuu. Kipu tuntuu eniten oheisen mallikuvan osoittamassa kohdassa. Oireet ovat kestäneet pari päivää. Kipulääkkeestä/kylmähoidosta on hetkellinen apu. Mikä voisi olla? Ennen oireiden alkamista olin nukkunut useampana yönä oikealla kyljellä ja käsi/olkapää mahdollisesti huonossa asennossa. Kipu on häiritsevää ja hankaloittaa arkisia toimia, kuten puseron/takin pukemista, hiusten pesemistä jne.
Hei noin kolme viikkoa sitten loukkasin vasemman polven muljahti jotenkin aluksi pystyin liikkumaan melko normaalisti, mutta nyt on vaikeutunut turvotusta ei juuri ole mutta suoraksi ei saa eikä koukkuun kun pistävää kipua tulee levossa ei kuitenkaan särje, mistähän mahtaisi johtua moinen??
Hei! Herää epäily nivelkierukan vammasta. Tämä vaattii useasti tähystyksen. Kerrotteko tarkemmiin tapaturmamekanismista? Konstantin Fleidervis
Hei jonkinverran meni yliojennukseen huonosti astuessa liukkaalla kadulla
Sormeen ilmestyi tuollainen "reikä". Ei tapaturmaa eikä muutakaan. En ole keksinyt selitystä. Mikä lie? Hyvin ohuesti kiinni, ja iho ei korjaannu eikä sulkeudu kunnolla tuon enempää. Avautuu helposti jos osuu johonkin. Vuotaa verta eri lailla kuin haava. Kokeilin verruxinia 3vko. Tilanne ei ole muuttunut. Hiukan arka tuosta kohtaa ja koholla. Reikä on kooltaan n. 2x3mm.
Mitä vaaraa raskaana olevalle naiselle ja vauvalle kohdussa on ketiapiinista (900mg) ja risperidonista (1mg)?
Luin, että vauvalle tulee vieroitusoireita. Onko näin ja ovatko ne vaarallisia? Voidaanko niitä ehkäistä? Mitä ne ovat? Onko ketiapiiniannosta, jolla vieroitusoireita ei tule? Olen varannut lääkäri ajan.
Hei! Naistentautien erikoislääkäri Doba varma osaa vastata siihen. Lähetätkö hänelle suojattin viestin palvelussamme, kiitos!
Hei, sormeni jäi tänään auton oven väliin, Sitä jomottaa ja särkee paljon,sekä se on turvokissa, enkä saa ilman kipua liikuteltua sitä. Olisiko kyseessä (hius)murtuma? olisiko sormea syytä kuvata?. (kävin kaupunkini päivystyksessä, mutta siellä eivät kuvanneet, sanoivat että ei olisi tarvetta, mutta haluaisin toisen lääkärin mielipiteen asiasta)
Melkein kaikki sormimurtumat hoidetaan lastalla. Mikäli terveydenhuollon ammattilaisella ei heränyt murtumaan epäily, niin leikkausta vaattivan murtuman todenäköisyys on erittäin pieni. Te voitte pyydää tk:sta laittaa itse aluminiumilastan sormen alle 5-7 päiväksi ja seurata tilannetta. Ottakaa uudestaan yhtwyttä, mikäli kipu jatkuu.

Vastaus parin tunnin kuluttua

Erikoislääkärin vastaus tulee yleensä vain parin tunnin kuluessa.

Säästä rahaa

Säästät rahaa, koska maksat vain erikoislääkärin konsultaatiosta, ei muita kuluja.

Helppoa ja turvallista

Palvelu on erittäin helppo ja henkilötiedot on suojattu.

Miten se toimii?


Säästä rahaa ja aikaa - etaterveys.fi on fiksumpi kuin vanhanaikainen terveydenhuolto.

Etaterveys.fi rakentaa sillan sinun ja erikoislääkärin välille. Lääkärimme ovat erikoisalansa huippuasiantuntijoita. Yrityksellämme on erikoissairaanhoidon palvelujen tuottajan luvat Suomessa ja Virossa. Lääkärimme on rekisteröity erikoislääkäreiksi Valvirassa ja Viron Terveysvirastossa.

Sinä valitset lääkärin.


Sinä lähetät kysymyksen tai tiedoston (esim. valokuvia) lääkäärille palvelussamme suojattuna.

Lääkärille tulee ilmoitus uudesta konsultaatiopyynöstä. Lääkäri kirjautuu palveluun ja vastaa kysymykseesi.

Sinulle tulee viesti sähköpostitse, että lääkärin vastaus (lausunto) on tullut. Sinä kirjautut palveluun, tutustut lääkärin vastaukseen ja tarvittaessa kysyt lisää.