Tiedot


Tietosuojakäytäntö

Maksutavat

Internet-korttimaksu (Visa, MasterCard)

Kun tilaus on asetettu, asiakas ohjataan automaattisesti E-Commerce Payment Gateway -liittymän maksusivulle, jossa hän lisää korttinsa tiedot. E-Commerce Payment Gateway -liitäntä hyväksy tapahtuman pankissa Nets Estonia AS: n kautta. Kun on syötetty kortin numero, turvakoodi ja voimassaoloaika, asiakkaan pankki hyväksyy maksun. Kun järjestelmä pyytää korttitietoja, käytetään SSL: ää, MasterCard SecureCode -versiota ja Verified by Visa -toimintoa, joka varmistaa, että luvattomia henkilöitä ei voi kopioida tai muuttaa.

Henkilökohtaisia ??tietoja käyttävät vain lääkärit auttamaan asiakasta ratkaisemaan hänen terveysongelmansa. Asiakkaan henkilötietoja voidaan käyttää vain Viron oikeusviranomaisille Viron henkilötietolain lausuntojen mukaisesti.

Potilaan antamat tiedot on suojattu Viron henkilötietolain mukaisesti.

Potilaan antamat tiedot ovat saatavilla vain alustan lääkäreille.

Lääkärit ovat velvollisia pitämään potilaan yksityiset tiedot salassa ja kolmansien osapuolten ulottuvuudesta. Lääkärit ovat vastuussa potilaiden kysymyksiin kansainvälisen lääketieteen etiikan ja näyttöön perustuvan modernin lääketieteellisen lausunnon mukaisesti.

Potilaan antamia tietoja ei koskaan myydä kolmannelle osapuolelle.

Henkilötiedot suojataan Secure-Shell-protokollalla (SSH-protokolla).

Asiakas voi poistaa tai muokata tilitietojaan tai henkilötietojaan vain lähettämällä sähköpostiviestin sähköpostiosoitteeseen etaterveys@etaterveys.fi

Asiakkaan otetaan välittömästi yhteyttä ja tili poistetaan tai muutetaan käyttäjän vahvistuksen jälkeen.

Pankkikorttitiedot siirretään SSL-protokollaa käyttäen. Pankkikortin tiedot eivät ole kauppiaan käytettävissä. Asiakas ohjataan turvalliseen maksualueeseen, jonka Nets Estonia luo ja ylläpitää.

Vastaus muutaman tunnin kuluessa

Lääkärit vastaa järjestelmässä yleensä muutaman tunnin kuluessa. Taistelemme jokainen ylimääräinen minuutti, jotta palvelu saataisiin entistä nopeammaksi.

Säästää rahaa

Säästä rahaa, koska maksat vain asiantuntijan kuulemisesta, ei vuokralle tai muulle klinikan henkilökunnan palkoille.

Helppo ja turvallinen

Palvelu on yksinkertainen ja intuitiivisesti ymmärrettävä. Turvallisen, nopean ja kohtuuhintaisen kuulemisen tilaaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin.

Miten Etäterveys palvelu toimii?


Säästä aikaa ja rahaa - askdoctor.direct on järkevämpi kuin vanhanaikainen lääketieteellinen järjestelmä.

Rakennamme sillan sinun ja lääkärin välillä. Meillä on lääkäreitä, jotka ovat alan asiantuntijoita eri maista. Yrityksellämme on oikeus tarjota lääketieteellisiä palveluja Suomessa ja Virossa. Palvelumme lääkärit on rekisteröity. Valviira ja / tai Viron terveysvirasto.

Valitset lääkärin.


Lähetät kysymykset ja tarvittaessa tiedoston (kuten kuvat) lääkärille turvallisesti askdoctor.direct-järjestelmän kautta.

Lääkäri saa sähköpostitse ilmoituksen, että vastauksesi ovat saapuneet järjestelmän. Lääkäri kirjautuu sisään ja vastaa kysymyksiisi.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, jos lääkärin vastaus on saapunut järjestelmän. Kirjaudut järjestelmään, tarkistat vastauksen ja kysyt tarvittaessa lisäkysymyksiä.