Tiedot


Tavaran kuvaus

Sivusto tarjoaa suoran viestintäalustan potilaiden ja eri erikoislääkärien välillä. Potilaat valitsevat erikoisalueen, lisäävät turvallisesti kysymyksiään ja tarvittaessa lisäävät valokuvia ongelman kuvausta varten. Valittu erikoislääkäri kirjautuu sisään ??ja vastaa potilaan kysymykseen.

Palvelun sopimusosuudet ovat potilas ja lääkärit. Sopimusosien viestinnän tavoitteena on löytää vastauksia potilaan terveyteen liittyviin kysymyksiin.

Potilas on velvollinen antamaan oikeat, tarkat ja ajantasaiset tiedot terveydentilastaan.

Lääkärit ovat velvollisia pitämään potilaan yksityiset tiedot salassa ja kolmansien osapuolten ulottuvuudesta. Lääkärit ovat vastuussa potilaiden kysymyksiin kansainvälisen lääketieteen etiikan ja näyttöön perustuvan modernin lääketieteellisen lausunnon mukaisesti.

Vastaus muutaman tunnin kuluessa

Lääkärit vastaa järjestelmässä yleensä muutaman tunnin kuluessa. Taistelemme jokainen ylimääräinen minuutti, jotta palvelu saataisiin entistä nopeammaksi.

Säästää rahaa

Säästä rahaa, koska maksat vain asiantuntijan kuulemisesta, ei vuokralle tai muulle klinikan henkilökunnan palkoille.

Helppo ja turvallinen

Palvelu on yksinkertainen ja intuitiivisesti ymmärrettävä. Turvallisen, nopean ja kohtuuhintaisen kuulemisen tilaaminen kestää yleensä vain muutaman minuutin.

Miten Etäterveys palvelu toimii?


Säästä aikaa ja rahaa - askdoctor.direct on järkevämpi kuin vanhanaikainen lääketieteellinen järjestelmä.

Rakennamme sillan sinun ja lääkärin välillä. Meillä on lääkäreitä, jotka ovat alan asiantuntijoita eri maista. Yrityksellämme on oikeus tarjota lääketieteellisiä palveluja Suomessa ja Virossa. Palvelumme lääkärit on rekisteröity. Valviira ja / tai Viron terveysvirasto.

Valitset lääkärin.


Lähetät kysymykset ja tarvittaessa tiedoston (kuten kuvat) lääkärille turvallisesti askdoctor.direct-järjestelmän kautta.

Lääkäri saa sähköpostitse ilmoituksen, että vastauksesi ovat saapuneet järjestelmän. Lääkäri kirjautuu sisään ja vastaa kysymyksiisi.

Saat ilmoituksen sähköpostitse, jos lääkärin vastaus on saapunut järjestelmän. Kirjaudut järjestelmään, tarkistat vastauksen ja kysyt tarvittaessa lisäkysymyksiä.